113% meer leads voor Beachclub Indigo 

Vorig jaar oktober sloten we het eerste seizoen af met de enthousiaste ondernemers achter Beachclub Indigo. We hadden de smaak te pakken, maar wilden eigenlijk nog veel meer bereiken. We besloten voor een verdubbeling van het aantal aanvragen in 2018 te gaan. Met bloed, zweet en waanzinnig gemotiveerde marketeer behaalde Beachclub Indigo glorieus alle doelen.

Offerte tool

In onze eerste gesprekken op het Genius HQ werd het al meteen duidelijk. Indigo had een online offerte tool nodig die ervoor zorgde dat toekomstige gasten een beleving hadden die naadloos aansloot bij de Beachclub zelf. Vrolijk, hippie de hipster, maar vooral erg gezellig. We besloten een TypeForm te maken en bespaarde zo veel Euro’s aan bouwkosten. 

Het eerste seizoen wisten 30 organisatoren de tool per maand te vinden. Van bedrijfsuitjes tot bridezillas, allemaal stelden ze hun ideale dag samen. Het tweede jaar kwam de nadruk meer te liggen op het verfijnen van de tool, het automatiseren van het offerte traject en het aanboren van nieuwe bezoekers.

Blogs over echte mensen

Beachclub Indigo is nou typisch zo’n bedrijf dat je hart steelt. De lieve mensen, de gastvrijheid en de toch nog steeds imponerende locatie. Het is een mix waar je van gaat houden en dat merkten we aan het aantal aanvragen. 

Samen met marketeer Eva Wielwel en eigenaar Michel Varkevisser stippelden we de Rocket Roadmap voor Indigo uit. De zoektermen waren als snel bekend en de doelen helder. Hoofdoel voor jaar 2: het aantal aanvragen verdubbelen.

Eva schreef consequent haar blogs over de gebeurtenissen op het strand en dat leverde haar nieuwe topposities in Google op. Het verkeer groeide van 3.000 bezoekers naar bijna 7.000, waarvan meer dan 60% binnen komt op de vooraf gedefinieerde zoektermen.

Nog meer leads

Inmiddels scoort Beachclub Indigo elke maand lekker door en behaalde Eva alle doelen voor het seizoen van 2018. Een stijging van 113% in het aantal aanvragen ten opzichten van een geweldig 2017 is het resultaat van keihard bikkelen en daar mag iedereen aan het Zwarte Pad trots op zijn.

Inmiddels grote winterslaap komt er weer aan, maar wij hopen dat Indigo door gaat pakken en volgend jaar weer kan verdubbelen, want deze geweldige club verdient niets minder.

Ook scoren zoals Eva?

Share This