Meer leads genereren met jullie website 

We hopen dat je net als onze andere klanten elke dag nieuwe leads binnenhaalt via de nieuwe website. Dan werkt het abonnement pas echt goed.

Meer bezoekers

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de ultieme online marketing formule. Het resultaat hiervan is de Rocket Roadmap. Het stelt je in staat om gepland en concreet doelen te behalen. De sleutel hierin is het aantal bezoekers dat jij maandelijks ontvangt op jouw website. De Rocket Roadmap stelt je in staat om meer bezoekers naar je website te trekken. Meer bezoekers betekent ook meer geïnteresseerde bedrijven oftewel meer leads. Nu deze nieuwe leads de website bezoeken kunnen we ze gaan kneden voor jouw salescollega’s.

Hapklare salesbrokjes

Als Marketeer zou je de output van jouw werk kunnen meten in het aantal nieuwe leads waar jouw inspanningen voor hebben gezorgd. Meer leads betekent een hoger rapportcijfer. Hoe cool is het dan dat je jouw salescollega’s dagelijks een overzicht kan geven van bedrijven die geïnteresseerd zijn in jullie dienst of product. Het enige wat zij hoeven te doen is de telefoon te pakken en nieuwe afspraken binnen te koppen.

Elke dag nieuwe leads

Rond 7 uur sturen we je elke dag een overzicht met de bedrijven die de website hebben bezocht. Vertonen ze bepaalde patronen door bijvoorbeeld lang te blijven hangen op bepaalde pagina’s? Dan worden ze gemarkeerd als nieuwe lead.

Download een voorbeeld rapport

Gemiddeld 102% meer leads scoren.

Door deze aanpak en het constante updaten van de websites behalen we in het tweede jaar gemiddeld 102% meer leads dan in het eerste jaar. Het eerste jaar liggen de resultaten nog vele malen hoger. Wil jij weten hoe het is om geen omkijken meer te hebben naar de website en wil je ook beter scoren? Vraag dan een demo aan. We nemen dan contact met je op en laten je zien hoe het website abonnement voor jou kan werken.

Bel voor een demo:

085 06 076 50