Een nieuwe website bouwen, from scratch

Een belangrijk onderdeel van het website abonnment is het bouwen van een nieuwe website.

De ideale blauwdruk

Een nieuwe website bouwen kan behoorlijk spannend zijn. Gelukkig hebben wij dit al meer dan 100 keer gedaan voor onze klanten. Door goed op te letten en waanzinnig veel data te verzamelen hebben we de ideale blauwdruk voor websites in bijna alle industrieën weten te maken. Hier kan jij van profiteren. Zo heb je vanaf de start een website die beter aansluit bij jullie doelgroep.

Elke maand
aanpassen

Natuurlijk kan het zo zijn dat de blauwdruk net niet goed aansluit op jullie klantenkring. Dat zien we dan snel genoeg door alle data die we verzamelen. Hier springen we meteen op in door de website aan te passen. Heb je zelf zaken die je graag anders ziet? Of komt er een belangrijk evenement aan? Geen probleem! Wij passen dit meteen aan op jullie website.

Veilig en goed  

onderhouden

Met goede hosting en slimme beveiliging zorgen we ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan grijpen we direct terug naar één van de dagelijkse back-ups. Zo garanderen we een minimale down-time.Bekijk wat een nieuwe website kost

Gemiddeld 102% meer leads scoren.

Door deze aanpak en het constante updaten van de websites behalen we in het tweede jaar gemiddeld 102% meer leads dan in het eerste jaar. Het eerste jaar liggen de resultaten nog vele malen hoger. Wil jij weten hoe het is om geen omkijken meer te hebben naar de website en wil je ook beter scoren? Vraag dan een demo aan. We nemen dan contact met je op en laten je zien hoe het website abonnement voor jou kan werken.

Bel voor een demo:

085 06 076 50