Concrete online marketingdoelen stellen.

Een online marketingplan maken kan een wollige aangelegenheid zijn. Daar houden we dus echt niet van. Samen met jou maken we een doelgericht, concreet, lichtgewicht plan.

De Rocket
Roadmap

Het framewerk van jouw online marketingplan draait op de Rocket Roadmap. Rocket Roadmap is een zelflerende online app die je altijd kan raadplegen voor de huidige status en voortgang van jouw marketingplan. Je vindt er het aantal bezoekers, geïnteresseerde bedrijven, Google Ranking, contentkalender en marketing to do’s. We gebruiken jouw Rocket Roadmap voor een goed maandoverleg.

Zoveel werk..

Marketeers in het MKB hebben waanzinnig veel hooi op hun vork. Beurs hier, congres daar en ondertussen moet de website ook nog eens scoren. We helpen je daarom een concreet online marketingplan te maken waar je elke week echt iets aan hebt. 
Niet alleen is het de basis van jullie nieuwe website, ook is het de rode draad voor de contentkalender die jij het komende jaar gaat gebruiken.

Ondersteuning.. 
24/7

Jij werkt elke week netjes de to do’s af en barst van de creativiteit. Kom je ergens niet uit? Of vraag je je af hoe andere bedrijven iets zouden aanpakken, dan staan we altijd voor je klaar. Nog net niet 24/7, maar het komt dicht in de buurt.
In ons maandelijkse gesprek bekijken we hoever we verwijderd zijn van alle doelen en wat er moet gebeuren om nog dichterbij het gedroomde resultaat te komen

Wat vind je nog meer belangrijk?

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat het website abonnement uit vier onderdelen. Momenteel bekijk je pagina die gaat over het onderdeel: online marketing plan. Wat vind je nog meer belangrijk?

Nieuwe website

Leads genereren

Hosting en veiligheid

Marketing Genius.

Rivium Boulevard 156
Capelle aan den IJssel

085 06 076 50
support@marketinggenius.nl

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

KvK: 64809536