Concrete online marketingdoelen stellen.

Een online marketingplan maken kan een wollige aangelegenheid zijn. Daar houden we dus echt niet van. Samen met jou maken we een doelgericht, concreet, lichtgewicht plan.

Zoveel werk..

Marketeers in het MKB hebben waanzinnig veel hooi op hun vork. Beurs hier, congres daar en ondertussen moet de website ook nog eens scoren. We helpen je daarom een concreet online marketingplan te maken waar je elke week echt iets aan hebt. 
Niet alleen is het de basis van jullie nieuwe website, ook is het de rode draad voor de contentkalender die jij het komende jaar gaat gebruiken.

Ondersteuning.. 24/7

Jij werkt elke week netjes de to do’s af en barst van de creativiteit. Kom je ergens niet uit? Of vraag je je af hoe andere bedrijven iets zouden aanpakken, dan staan we altijd voor je klaar. Nog net niet 24/7, maar het komt dicht in de buurt.
In ons maandelijkse gesprek bekijken we hoever we verwijderd zijn van alle doelen en wat er moet gebeuren om nog dichterbij het gedroomde resultaat te komen

De Rocket Roadmap

Het framewerk van jouw online marketingplan draait op de Rocket Roadmap. Rocket Roadmap is een zelflerende online app die je altijd kan raadplegen voor de huidige status en voortgang van jouw marketingplan. Je vindt er het aantal bezoekers, geïnteresseerde bedrijven, Google Ranking, contentkalender en marketing to do’s. We gebruiken jouw Rocket Roadmap voor een goed maandoverleg.Download een voorbeeld rapport

Gemiddeld 102% meer leads scoren.

Door deze aanpak en het constante updaten van de websites behalen we in het tweede jaar gemiddeld 102% meer leads dan in het eerste jaar. Het eerste jaar liggen de resultaten nog vele malen hoger. Wil jij weten hoe het is om geen omkijken meer te hebben naar de website en wil je ook beter scoren? Vraag dan een demo aan. We nemen dan contact met je op en laten je zien hoe het website abonnement voor jou kan werken.

Bel voor een demo:

085 06 076 50