Eindelijk weer meer plezier in je werk.

We weten het als geen ander. Marketeers hebben het zwaar. Je agenda wordt de hele dag volgepropt met allerlei “spoedklusjes”. Als je dan heel even denkt aan jouw grote marketing plan te kunnen werken word je weer opgeroepen om één of andere vergadering bij te worden. Het wil niet opschieten, maar ondertussen verwacht de directeur wel de meest spectaculaire online ontwikkelingen van je.
Keep calm, we zijn hier voor je.

Het uitstippelen van de roadmap.

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor online marketing en jullie nieuwe website. We stippelen samen met jou de Rocket Roadmap uit voor het komend jaar. Hierdoor weten we precies wat de doelen zijn en welke rol de website hierin gaat spelen. Dit is dus de backbone van het website abonnement.

Het bouwen van een nieuwe website.

Bij Marketing Genius bouwden we de afgelopen jaren meer dan 120 websites. Deze websites hadden 1 ding gemeen, ze moesten scoren. De Rocket Roadmap en de resultaten en data van al onze andere klanten dienen als blauwdruk voor jullie nieuwe website. Hierdoor weten we zeker dat het website abonnement een succes gaat worden. 

Het bijhouden van bezoekersgedrag.

Als de website live is, is dat reden voor een feestje. Maar niet te lang natuurlijk, want nu gaat het echte werk beginnen. Jij werkt de to do’s uit de Rocket Roadmap af, terwijl de bezoekers op de site in de gaten houden. Wat doen ze? Wat doen ze niet? Waar slaat de site aan? En waar moeten we de site aanpassen? We laten je ook zien wie er geinteresseerd is in jouw dienstverlening. En het mooiste is, elke aanpassing kost jouw niets extra’s, allemaal inbegrepen in het abonnement.

Waar wacht je op?

Laat ons een gratis scan uitvoeren op jullie huidige website en we bespreken
geheel kostenloos en vrijblijvend of we aanknopingspunten zien.

Huidige topscorers

Beachclub Indigo

%

Nieuwe aanvragen

MOL Logistics

%

Nieuwe leads

Marketing Genius.

Rivium Boulevard 156
Capelle aan den IJssel

085 06 076 50
support@marketinggenius.nl

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

KvK: 64809536