Het website abonnement van Marketing Genius

We hebben de afgelopen jaren samen met de beste marketeers in het MKB het ultieme website abonnement samengesteld. 

Er was eens een marketeer…

We weten het als geen ander. Marketeers hebben het zwaar. Je agenda wordt de hele dag volgepropt met allerlei “spoedklusjes”. Als je dan heel even denkt aan jouw grote marketing plan te kunnen werken word je weer opgeroepen om één of andere vergadering bij te worden. Het wil niet opschieten, maar ondertussen verwacht de directeur wel de meest spectaculaire online ontwikkelingen van je. Keep calm, we zijn hier voor je.

Doelen stellen en markten veroveren.

Bij Marketing Genius zijn we er helemaal voor jou.
Het is niet zo dat wij nou zo geniaal zijn, maar we hebben niet zitten slapen. De afgelopen jaren bouwden we meer dan 100 websites bij Marketing Genius. We bezitten hierdoor de ideale blauwdruk voor de website van jouw bedrijf. Met onze Rocket Roadmap werken we samen, doelgericht en actiematig naar de gedroomde online situatie van jouw bedrijf.

Een website is altijd in beweging

De combinatie tussen jouw doelen en onze blauwdruk vormen de basis van jullie nieuwe website. Daarnaast houden we alle ontwikkelingen en het gedrag van de bezoekers in de gaten. Zo kan het zo zijn dat we jullie website elke maand veranderen. We doen namelijk alles om jouw doelen te behalen, ongeacht onze tijd en effort die het gaat kosten.

Gemiddeld 102% meer leads scoren.

Door deze aanpak en het constante updaten van de websites behalen we in het tweede jaar gemiddeld 102% meer leads dan in het eerste jaar. Het eerste jaar liggen de resultaten nog vele malen hoger. Wil jij weten hoe het is om geen omkijken meer te hebben naar de website en wil je ook beter scoren? Vraag dan een demo aan! We nemen dan contact met je op en laten je zien hoe het website abonnement voor jou kan werken.

Bel voor een demo:

085 06 076 50