Geen technisch gezeur over de website.

Wij vinden dat een website fun moet zijn. Geen technische rompslomp of webbouwers die niet mee willen werken. Jij bent in charge, maar je hoeft je geen zorgen te maken om de techniek.

Always on..

Je weet het, ons doel is meer omzet, meer leads en meer bezoekers. Daarom is het super belangrijk dat de website altijd bereikbaar is. We hebben een top hostingomgeving, we beveiligen alles en zorgen voor back-ups mocht er toch iets fout gaan. Zo is jullie bedrijf 99% van de tijd in de lucht en bereikbaar.

Creatief loopje

Jij bent waanzinnig creatief. Je bedenkt wekelijks gave campagnes, uitingen en marketingmateriaal. Dat moet ook kunnen met de website dachten wij. Daarom zijn alle aanpassingen inbegrepen in het website abonnement. Zo kan jij je creativiteit de vrije loop laten en stromen de nieuwe opdrachten en klanten vanzelf binnen.

Leren van de beste

We verzamelen veel data op al die andere websites. Deze data zetten we in om ook jouw nieuwe website te optimaliseren. Zien we dat een bepaalde feature werkt voor Klant X dan zullen we dit, uiteraard in overleg met jou, ook bij jullie uitrollen.Download een voorbeeld rapport

Wat vind je nog meer belangrijk?

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat het website abonnement uit vier onderdelen. Momenteel bekijk je pagina die gaat over het onderdeel: website onderhoud. Wat vind je nog meer belangrijk?

Marketing plan

Nieuwe website

Leads genereren

Marketing Genius.

Rivium Boulevard 156
Capelle aan den IJssel

085 06 076 50
support@marketinggenius.nl

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

KvK: 64809536