Geen gezeik meer over website onderhoud

Wij vinden dat een website fun moet zijn. Geen technische rompslomp of webbouwers die niet mee willen werken. Jij bent in charge, maar je hoeft je geen zorgen te maken om de techniek.

Always on..

Je weet het, ons doel is meer omzet, meer leads en meer bezoekers. Daarom is het super belangrijk dat de website altijd bereikbaar is. We hebben een top hostingomgeving, we beveiligen alles en zorgen voor back-ups mocht er toch iets fout gaan. Zo is jullie bedrijf 99% van de tijd in de lucht en bereikbaar.

Creatief loopje

Jij bent waanzinnig creatief. Je bedenkt wekelijks gave campagnes, uitingen en marketingmateriaal. Dat moet ook kunnen met de website dachten wij. Daarom zijn alle aanpassingen inbegrepen in het website abonnement. Zo kan jij je creativiteit de vrije loop laten en stromen de nieuwe opdrachten en klanten vanzelf binnen.

Leren van de beste

We verzamelen veel data op al die andere websites. Deze data zetten we in om ook jouw nieuwe website te optimaliseren. Zien we dat een bepaalde feature werkt voor Klant X dan zullen we dit, uiteraard in overleg met jou, ook bij jullie uitrollen.Download een voorbeeld rapport

Gemiddeld 102% meer leads scoren.

Door deze aanpak en het constante updaten van de websites behalen we in het tweede jaar gemiddeld 102% meer leads dan in het eerste jaar. Het eerste jaar liggen de resultaten nog vele malen hoger. Wil jij weten hoe het is om geen omkijken meer te hebben naar de website en wil je ook beter scoren? Vraag dan een demo aan. We nemen dan contact met je op en laten je zien hoe het website abonnement voor jou kan werken.

Bel voor een demo:

085 06 076 50